“Digitalni građanin” – donacija opreme

srp 20, 2020

U nastavku realizacije projekta „Digitalni građanin“,  u ponedjeljak, 20. srpnja, posjetio nas je član Instituta za razvoj i inovativnost mladih te nam uručio još jednu donaciju: 3 robotička seta za micro:bit micro:Maqueen. Održana je i edukacija o korištenju donirane opreme.  Robotički setovi su još jedna u nizu donacija kojima Institut za razvoj i inovativnost mladih uključuje Općinsku narodnu knjižnicu Drenovci u projekte digitalne pismenosti s ciljem približavanja robotike djeci i mladima osiguravajući njihovu dostupnost i mogućnost svakodnevnog korištenja. U skladu s tim, Knjižnica će uskoro organizirati radionice kroz koje će se, uz navedene, kao i ranije donirane setove, djeca moći pobliže upoznati s robotikom.

Povezano

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Poštovani, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uslijed koje brojni naši sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati na manifestaciji, obavještavamo Vas da smo primorani odgoditi Pjesničke susrete „Drenovci 2021“. Molimo Vas za razumijevanje, a nadamo se da...

Radno vrijeme – Ogranci

Radno vrijeme – Ogranci

Obavještavamo Vas da ogranci Račinovci i Rajevo Selo nastavljaju s redovnim radom, od ponedjeljka do petka od 11:00 do 15:00 sati.

X
Skip to content