E-knjige – uskoro nova usluga Drenovačke knjižnice

sij 13, 2021

Poštovani korisnici od 01. veljače, ljubiteljima čitanja knjiga na mobitelima, tabletima, laptopima i stolnim računalima drenovačka knjižnica nudi novu uslugu posudbu E-KNJIGA.

Za sada se nalazimo u testnoj fazi ove usluga, te smo našim članovima omogućili pregled dvaju naslova koji su vidljivi u izborniku E-knjige za posudbu koji je označen žutom bojom na prikazanoj slici.

No, da biste ih mogli otvoriti morate se prvo prijaviti u izborniku PRIJAVI SE s mailom kojega ste prijavili kod upisa u knjižnicu. Početna lozinka s kojom možete otvoriti ponuđene naslove Vaš je članski broj, nakon čega ju mijenjate prema vlastitoj želji.
Ukoliko pri upisu u knjižnicu niste prijavili e-mail adresu, možete nas kontaktirati (putem e-maila, facebook stranice, telefonski) ili osobno doći te ju prijaviti.
Općinska-narodna-knjižnica-Drenovci_1-724x1024

Povezano

Obavijest o početku igraonica za djecu

Obavijest o početku igraonica za djecu

Dragi naši korisnici, od ponedjeljka, 1.3.2021. ponovno ćemo započeti s igraonicama za djecu od 3-6 godina i to prema sljedećem rasporedu: SREDIŠNJA KNJIŽNICA DRENOVCI - srijedom i petkom od 11:00-13:00 sati OGRANAK RAČINOVCI - ponedjeljkom i srijedom od 11:00-13:00...

Obavijest – Ogranci

Obavijest – Ogranci

Obavještavamo Vas da će u srijedu, 24.02.2021. Ogranci Račinovci i Rajevo Selo raditi od 11:00 - 13:00 sati.

X
Skip to content