II. foto natječaj Dječje knjižnice M2 – Knjižnice grada Zagreba

ožu 18, 2022

Uključite se u II. foto natječaj kojeg organizira Dječja knjižnica M2 – Knjižnice grada Zagreba, a ima za cilj potaknuti djecu i mlade na razmišljanje o knjigama i čitanju na pozitivan i neposredan način.

II. foto natječaj je namijenjen i otvoren za sve učenike osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske.

Tema II. foto natječaja je PJESMA NA FOTOGRAFIJI. Učenik treba odabrati pjesmu bilo kojeg pisca/pjesnika te je prikazati fotografijom. Sudjelovati se može s najviše dva rada.

Natječaj je otvoren za prijave od 14.3. do 2.5. 2022. godine te će nakon toga uslijediti vrednovanje pristiglih radova. Radove će ove godine vrednovati stručni žiri, te će popis pobjednika biti objavljen početkom lipnja na našim službenim stranicama. Nagrada je književni poklon paket iznenađenja! Svi nagrađeni radovi bit će prikazani na izložbi u Dječjoj knjižnici „M2″.

Prijavnica se ispunjava putem mrežnog obrasca na stranicama Dječje knjižnice M2 gdje su navedena sva pravila i uvjeti sudjelovanja.

Poveznica na prijavu: http://www.kgz.hr/hr/dogadjanja/ii-fotografski-natjecaj/59992

 

Povezano

Raspisan 11. Natječaj za kratku priču

Raspisan 11. Natječaj za kratku priču

MUZEJ ANĐELA VARAŽDIN raspisuje 11. NATJEČAJ ZA KRATKU PRIČU  Uvjeti natječaja: tekst mora biti izvoran i neobjavljen tekst ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima) mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili...

Odobrena financijska sredstva za 2022. godinu

Odobrena financijska sredstva za 2022. godinu

I u 2022. godini Ministarstvo kulture i medija i Vukovarsko-srijemska županija podržali su rad naše knjižnice i prepoznali kvalitetu naših programa i usluga koje pružamo našim članovima, korisnicima i cijeloj lokalnoj zajednici!    MINISTARSTVO KULTURE I MEDIJA...

X
Skip to content