Izložba dječjih radova učenika OŠ Antun i Stjepan Radić Gunja

stu 23, 2022

Od prošlog tjedna, 14. studenoga, posjetitelji Knjižnice imali su priliku pogledati izložbu radova učenika OŠ Antun i Stjepan Radić Gunja. Učenici 4.a razreda OŠ iz Gunje sudjelovali su u projektu eTwinning “Art in my heart” te su učili o životu i djelima sedam poznatih umjetnika: Vasily Vasilyevich Kandinsky, Henri Matisse, Vincent Van Gogh, Karel Appel, Pablo Picasso, Domenico Gonzi i Frida Kahlo. Voditeljice projekta su učiteljica Jelena Cvijović i  školska knjižničarka dr.sc. Anita Tufekčić.

Učenici 2. i 3. razreda iz OŠ Franje Hanamana Drenovci u ponedjeljak, 14. studenoga, posjetili su knjižnicu zajedno s učiteljicom te po uzoru na radove učenika iz Gunje, nacrtali portret Fride Kahlo.

Danas, 23. studenoga, Knjižnicu su posjetili učenici 1. i 2. razreda OŠ Mare Švel-Gamiršek iz Vrbanje, zajedno s učiteljicama. Knjižničarka Anita Tufekčić predstavila im je izložbu učeničkih radova iz Gunje. Nakon izložbe, knjižničarka Ivana Maršić Zečević upoznala je učenike sa Knjižnicom i njezinim odjelima te im pročitala poučnu priču o knjigama i ponašanju u knjižnici. Učenici iz Vrbanje sudjelovali su u zajedničkom razgovoru te im se zahvaljujemo na posjeti našoj Knjižnici!

 

Povezano

Igraonica za djecu: Higijena zubića

Igraonica za djecu: Higijena zubića

U prethodne dvije održane igraonice, naučili smo sve o važnosti pranja i održavanja higijene zubića. Djeca su kreativno izradila zubić i četkicu za zube. Najvažnije od svega, lijepo su se družili i igrali. Vidimo se u srijedu! [gallery size="medium"...

Posjet Dječjeg vrtića “Petar Pan” Drenovci

Posjet Dječjeg vrtića “Petar Pan” Drenovci

Danas, 2. studenog, u pratnji teta posjetila su nas djeca iz vrtića "Petar Pan" Drenovci. Poslušala su priču o tri praščića i prehlađenom vuku. Zatim su obišla knjižnicu i saznala ponešto o njoj. Na kraju su naši mali posjetitelji bojali, listali slikovnice i igrali...

X
Skip to content