Izložba dječjih radova učenika OŠ Antun i Stjepan Radić Gunja

stu 23, 2022

Od prošlog tjedna, 14. studenoga, posjetitelji Knjižnice imali su priliku pogledati izložbu radova učenika OŠ Antun i Stjepan Radić Gunja. Učenici 4.a razreda OŠ iz Gunje sudjelovali su u projektu eTwinning “Art in my heart” te su učili o životu i djelima sedam poznatih umjetnika: Vasily Vasilyevich Kandinsky, Henri Matisse, Vincent Van Gogh, Karel Appel, Pablo Picasso, Domenico Gonzi i Frida Kahlo. Voditeljice projekta su učiteljica Jelena Cvijović i  školska knjižničarka dr.sc. Anita Tufekčić.

Učenici 2. i 3. razreda iz OŠ Franje Hanamana Drenovci u ponedjeljak, 14. studenoga, posjetili su knjižnicu zajedno s učiteljicom te po uzoru na radove učenika iz Gunje, nacrtali portret Fride Kahlo.

Danas, 23. studenoga, Knjižnicu su posjetili učenici 1. i 2. razreda OŠ Mare Švel-Gamiršek iz Vrbanje, zajedno s učiteljicama. Knjižničarka Anita Tufekčić predstavila im je izložbu učeničkih radova iz Gunje. Nakon izložbe, knjižničarka Ivana Maršić Zečević upoznala je učenike sa Knjižnicom i njezinim odjelima te im pročitala poučnu priču o knjigama i ponašanju u knjižnici. Učenici iz Vrbanje sudjelovali su u zajedničkom razgovoru te im se zahvaljujemo na posjeti našoj Knjižnici!

 

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content