Laureati Pjesničkih susreta za 2023. godinu

ruj 4, 2023

U kategoriji neobjavljenih rukopisa mladih autora do navršene trideset i pete godine života nagrađena će biti Petra Čeč (Zagreb) za rukopis radnoga naslova “Sramežljivost krošnji”.

U kategoriji najbolje zbirke poezije autora koji dolaze iz Slavonije, Baranje i Srijema objavljene između dvaju Susreta (nagrada “Duhovno hrašće”) nagrađena će biti Brankica Bošnjak (Bizovac) za zbirku “Uškrobljeni ovratnici” (Osijek, DHK, 2022.).

Za laureata nagrade “Visoka žuta žita” koju Pjesnički susreti dodjeljuju za ukupni doprinos hrvatskom pjesništvu ove je godine odabran Drago Štambuk.

Iskrene čestitke laureatima!
Veselimo se skorašnjem druženju!

Povezano

Igraonica za djecu: Higijena zubića

Igraonica za djecu: Higijena zubića

U prethodne dvije održane igraonice, naučili smo sve o važnosti pranja i održavanja higijene zubića. Djeca su kreativno izradila zubić i četkicu za zube. Najvažnije od svega, lijepo su se družili i igrali. Vidimo se u srijedu! [gallery size="medium"...

Posjet Dječjeg vrtića “Petar Pan” Drenovci

Posjet Dječjeg vrtića “Petar Pan” Drenovci

Danas, 2. studenog, u pratnji teta posjetila su nas djeca iz vrtića "Petar Pan" Drenovci. Poslušala su priču o tri praščića i prehlađenom vuku. Zatim su obišla knjižnicu i saznala ponešto o njoj. Na kraju su naši mali posjetitelji bojali, listali slikovnice i igrali...

X
Skip to content