Ljeto u knjižnici – Fotografska radionica

srp 14, 2023

Iza nas je još jedna održana ljetna radionica. Održana je fotografska radionica koju je vodio fotograf Dražen Bota, vl. „Studio Bota“. Djeca su u ovoj radionici svladavala tehnike slikanja fotografskim aparatom. Voditelj radionice je uputio djecu u osnove fotografiranja te kako samostalno koristiti fotografski aparat. Naučili su fotografirati portrete i siluete koristeći studijsku rasvjetu, o čemu trebaju razmišljati kada kreću u realizaciju istoga, to jest kako se pripremiti. Bila je to prilika da se upoznaju s fotografijom i uoče kako se razlikuje fotografiranje mobilnim aparatom i fotoaparatom. Zaključili smo da je podjednako zahtjevno biti u ulozi modela kao i u ulozi fotografa. Uz dobru zabavu, nastale su vrlo zanimljive fotografije koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Fotografije: Dražen Bota

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content