Ljeto u knjižnici – Likovna radionica

srp 24, 2023

I ovaj je četvrtak u knjižnici protekao veselo i kreativno. Naše ljetno društvo, posjetila je Ana Ivkić koja je naučila djecu kako jednostavnim tehnikama stvoriti umjetnička djela. Istaknula je kako svi trebamo slijediti svoje srce, potruditi se i razvijati ono što volimo. Ana je svestrana i kreativna, bavi se fotografijom i slikanjem, a što je nastalo u radionici, možete pogledati u fotogaleriji.

Svaki četvrtak nas posjete novi polaznici, ovaj puta iz Njemačke, Austrije, Zagreba, Starih Mikanovaca, stoga povedite svoje prijatelje i na sljedeću radionicu koja će se se, po rasporedu, održati u četvrtak od 17 sati. Veselimo se i povratku prijatelja koji su na moru. Vidimo se u knjižnici!

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content