Ljeto u knjižnici – radionice “Igre na otvorenom” te “Crtanje portreta”

srp 8, 2020

Ovogodišnji program „Ljeto u knjižnici“ započeli smo u četvrtak, 2. srpnja, radionicom „Igre na otvorenom“. Ovakve opuštajuće i razonodne radionice su omiljene među polaznicima tako da smo se i ovaj put nasmijali, malo natjecali i dosta zabavili. Uz poštivanje mjera za sprečavanje širenja virusa COVID-19, odabrali smo igre koje nam omogućuju distancu i držanje razmaka.
U utorak, 7. srpnja, održana je likovna radionica „Crtanje portreta“ pod vodstvom Ene Janković, magistre likovne edukacije.  Na primjeru poznate Mona Lise, djeci su objašnjene i pokazane tehnike crtanja, upućeni su u male početničke tajne kako što nacrtati i postići određeni izgled, uz ponešto teorije o portretima, aktima i ostalim likovnim motivima. Na kraju smo se opustili, dali mašti na volju i kreirali vlastite Mona Lise.

Povezano

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Poštovani, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uslijed koje brojni naši sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati na manifestaciji, obavještavamo Vas da smo primorani odgoditi Pjesničke susrete „Drenovci 2021“. Molimo Vas za razumijevanje, a nadamo se da...

Radno vrijeme – Ogranci

Radno vrijeme – Ogranci

Obavještavamo Vas da ogranci Račinovci i Rajevo Selo nastavljaju s redovnim radom, od ponedjeljka do petka od 11:00 do 15:00 sati.

X
Skip to content