Ljeto u knjižnici – slikarske radionice

srp 17, 2020

Gost – voditelj ovotjednih radionica je bio Franjo Golić, slikar – amater iz Đurića koji je svoj slikarski talent prezentirao polaznicima radionica i pobudio im interes za slikanje. U utorak, 14. srpnja, podučio ih je 3D crtanju grafitnom olovkom. Objasnio im je kako započeti sa crtežom, kako postići određene efekte te ukomponirati cijelu sliku. Gradivo je utvrđeno i u četvrtak, 16. srpnja, ali s akvarelom i pejzažom. Vješte dječje ruke su oslikavale nebo, zelenilo i zemlju, a zatim su bojale cvijeće koje je voditelj radionice prethodno pripremio za njih. Prekrasni radovi uljepšat će sobe naših polaznica radionica koje su izuzetno zadovoljne ovotjednim radionicama.

 

 

Povezano

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Poštovani, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uslijed koje brojni naši sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati na manifestaciji, obavještavamo Vas da smo primorani odgoditi Pjesničke susrete „Drenovci 2021“. Molimo Vas za razumijevanje, a nadamo se da...

Radno vrijeme – Ogranci

Radno vrijeme – Ogranci

Obavještavamo Vas da ogranci Račinovci i Rajevo Selo nastavljaju s redovnim radom, od ponedjeljka do petka od 11:00 do 15:00 sati.

X
Skip to content