Naši najvjerniji

stu 12, 2021

Za sam kraj manifestacije Mjesec hrvatske knjige održali smo program „Naši najvjerniji“. U četvrtak, 11. studenoga, na Dan hrvatskih knjižnica, uručene su nagrade najčitateljima i najkorisnicima. Ovaj se program provodi već nekoliko godina sa željom da nagradimo najaktivnije korisnike, a također ih i još više potaknemo na čitanje i korištenje usluga knjižnice. Vjerujemo da nam to i uspijeva jer doista imamo vjerne čitatelje koji često budu nagrađivani. Birani su najaktivniji čitatelji u kategorijama predškolska djeca, djeca osnovnoškolskog uzrasta, srednjoškolci, studenti, odrasli i umirovljenici.

Ovogodišnji najčitatelji su:

  • u skupini članova predškolskog uzrasta: Ivan Stjepanović, Marin Volf i Nora Zečević
  • u skupini učenici osnovne škole: Petra Ilić, Klara Korovljević i Martina Korovljević
  • u skupini učenici srednje škole: Ana Mihalj, Hrvoje Korovljević i Valeria Vidović
  • u skupini studenti: Josip Lučić, Doris Grdenić i Marija Nekić
  • u skupini odrasli: Jasminka Damjanović, Slavica Crljić i Josipa Pejić
  • u skupini umirovljenici: Marija Volf, Viktor Varešanin i Adam Krasnec

Uručene su i nagrade, odnosno bonovi korisnicima koji su najviše koristili ostale usluge knjižnice: Adeli Jagrić, Vesni Lucić i Vesni Barić.

Čestitamo svim našim vjernim čitateljima i korisnicima!

Povezano

Obavijest o posudbi

Obavijest o posudbi

Sve naše članove i članice kojima je zbog novih mjera onemogućen ulazak u knjižnicu obavještavamo da će i dalje imati mogućnost posudbe! Za Vas će ispred knjižnice biti postavljen pult na kojem ćete moći vratiti i preuzeti nove knjige koje ćete prethodno naručiti od...

Radno vrijeme – petak

Radno vrijeme – petak

Dragi naši korisnici, obavještavamo Vas da će u petak, 19.11.2021., Središnja knjižnica Drenovci raditi od 07:00 do 15:00 sati. Ogranci Rajevo Selo i Posavski Podgajci neće raditi.

Obavijest o novim mjerama u knjižnici

Obavijest o novim mjerama u knjižnici

Dragi korisnici, sukladno propisanim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezane za sprečavanje širenja virusa COVID-19, od 16. studenog 2021. ulazak u Središnju knjižnicu i njezine ogranke moguć je uz predočenje: EU digitalne covid potvrde potvrde o...

X
Skip to content