Naši najvjerniji

stu 12, 2021

Za sam kraj manifestacije Mjesec hrvatske knjige održali smo program „Naši najvjerniji“. U četvrtak, 11. studenoga, na Dan hrvatskih knjižnica, uručene su nagrade najčitateljima i najkorisnicima. Ovaj se program provodi već nekoliko godina sa željom da nagradimo najaktivnije korisnike, a također ih i još više potaknemo na čitanje i korištenje usluga knjižnice. Vjerujemo da nam to i uspijeva jer doista imamo vjerne čitatelje koji često budu nagrađivani. Birani su najaktivniji čitatelji u kategorijama predškolska djeca, djeca osnovnoškolskog uzrasta, srednjoškolci, studenti, odrasli i umirovljenici.

Ovogodišnji najčitatelji su:

  • u skupini članova predškolskog uzrasta: Ivan Stjepanović, Marin Volf i Nora Zečević
  • u skupini učenici osnovne škole: Petra Ilić, Klara Korovljević i Martina Korovljević
  • u skupini učenici srednje škole: Ana Mihalj, Hrvoje Korovljević i Valeria Vidović
  • u skupini studenti: Josip Lučić, Doris Grdenić i Marija Nekić
  • u skupini odrasli: Jasminka Damjanović, Slavica Crljić i Josipa Pejić
  • u skupini umirovljenici: Marija Volf, Viktor Varešanin i Adam Krasnec

Uručene su i nagrade, odnosno bonovi korisnicima koji su najviše koristili ostale usluge knjižnice: Adeli Jagrić, Vesni Lucić i Vesni Barić.

Čestitamo svim našim vjernim čitateljima i korisnicima!

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content