ODLUKA O PONIŠTENJU NATJEČAJA DIPL. KNJIŽNIČAR/KA

lis 8, 2020

Temeljem članka 19. Statuta Općinske narodne knjižnice Drenovci, Goran Pavlović, ravnatelj Općinske narodne knjižnice Drenovci, Braće Radića 2, Drenovci, dana 08. listopada 2020. godine donosi odluku o

 

PONIŠTENJU NATJEČAJA

za prijem u radni odnos na određeno vrijeme do povratka djelatnice

s punim radnim vremenom na radno mjesto dipl. knjižničar/knjižničarka

 

Članak 1.

Poništava se natječaj za prijam u radni odnos na radno mjesto dipl. knjižničar/knjižničarka, 1 izvršitelj/ica s punim radnim vremenom određeno vrijeme do povratka djelatnice, objavljen dana 03. rujna 2020. godine na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranicama Općinske narodne knjižnice Drenovci.

 

Članak 2.

Ova odluka će se objaviti na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Općinske narodne knjižnice Drenovci.

Članak 3.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

 

Ravnatelj Knjižnice

_______________________

Goran Pavlović, dipl. knjižničar

 

Dostaviti:

  • Općina Drenovci
  • HZZ
  • Pismohrana
  • Web stranica Knjižnice

 

 

 

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content