Održana radionica “Običaji i igre u Rusiji”

sij 5, 2022

U utorak, 4. siječnja, u Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci održana je radionica „Običaji i igre u Rusiji“.

Na samom početku, voditeljica radionice Elena Perković upoznala je polaznike s Rusijom, njezinim zemljopisnim obilježjima, stanovništvom, znamenitostima, običajima, a naučilo se i nekoliko riječi ruskoga jezika.

Uz zvukove ruske glazbe uslijedilo je igranje tradicionalnih ruskih igara pri čemu su se polaznici dobro zabavili i razveselili.

Na kraju radionice, nakon igre, polaznici su se okrijepili uz čajanku na ruski način – kušali su čaj iz tradicionalnog ruskog samovara i zasladili se tradicionalnim ruskim kolačima.

 

Povezano

Raspisan 11. Natječaj za kratku priču

Raspisan 11. Natječaj za kratku priču

MUZEJ ANĐELA VARAŽDIN raspisuje 11. NATJEČAJ ZA KRATKU PRIČU  Uvjeti natječaja: tekst mora biti izvoran i neobjavljen tekst ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima) mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili...

Odobrena financijska sredstva za 2022. godinu

Odobrena financijska sredstva za 2022. godinu

I u 2022. godini Ministarstvo kulture i medija i Vukovarsko-srijemska županija podržali su rad naše knjižnice i prepoznali kvalitetu naših programa i usluga koje pružamo našim članovima, korisnicima i cijeloj lokalnoj zajednici!    MINISTARSTVO KULTURE I MEDIJA...

X
Skip to content