Održana radionica “Običaji i igre u Rusiji”

sij 5, 2022

U utorak, 4. siječnja, u Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci održana je radionica „Običaji i igre u Rusiji“.

Na samom početku, voditeljica radionice Elena Perković upoznala je polaznike s Rusijom, njezinim zemljopisnim obilježjima, stanovništvom, znamenitostima, običajima, a naučilo se i nekoliko riječi ruskoga jezika.

Uz zvukove ruske glazbe uslijedilo je igranje tradicionalnih ruskih igara pri čemu su se polaznici dobro zabavili i razveselili.

Na kraju radionice, nakon igre, polaznici su se okrijepili uz čajanku na ruski način – kušali su čaj iz tradicionalnog ruskog samovara i zasladili se tradicionalnim ruskim kolačima.

 

Povezano

Novi broj časopisa “Hrašće”

Novi broj časopisa “Hrašće”

Iz tiska je izašao novi, 58. broj časopisa za književnost, umjetnost, kulturu i povijest “Hrašće”. Zahvaljujući vjernim suradnicima koji su svojim prilozima obogatili sadržaj najnovijeg broja časopisa, u njemu vas očekuje mnogo zanimljivih tema. Sadržaj novog broja...

Radionica “Običaji i igre u Rusiji”

Radionica “Običaji i igre u Rusiji”

Dragi školarci (4. - 8. raz.), pozivamo Vas na radionicu "Običaji i igre u Rusiji". Radionica će se održati u utorak, 04. siječnja 2022., od 17:00 do 18:30 sati u Multimedijalnoj dvorani Općinske narodne knjižnice Drenovci. U goste nam dolazi Elena Perković koja će...

Radno vrijeme – petak

Radno vrijeme – petak

Dragi naši korisnici, obavještavamo Vas da će u petak, 31.12.2021., Središnja knjižnica Drenovci raditi od 07:00 do 12:00 sati. Ogranci Rajevo Selo i Posavski Podgajci neće raditi.

X
Skip to content