Održane božićne radionice za djecu

pro 20, 2022

Iza nas su, u proteklom tjednu, dvije održane kreativne božićne radionice za djecu „Izrada ukrasa od stiropora“.

U četvrtak i petak, 15. i 16. prosinca 2022. godine, u dvorani Općinske narodne knjižnice Drenovci, održane su radionice u sklopu programa „Kutijica zabave i igre“, ovoga puta s blagdanskom adventskom tematikom. Sudjelovala su djeca osnovnoškolskog uzrasta iz sela Cvelferije. Radionice je vodio Antun Abramović – Stipa, poznat po izradi figura od stiropora od kojih su djeci najzapamćeniji ostali – dinosauri.

Tijekom prve radionice djeca su od kocke stiropora oblikovala trodimenzionalni božićni ukras, najčešće su to bile kuglice, zvončići, ali i složenije figure poput snjegovića. Neki su odabrali izraditi 3D sliku od stiropora. Figure je trebalo fino urediti i premazati ljepilom.

Sutradan su boje i šljokice dominirale radionicom. Bilo je potrebno ukrasiti svaki rad. Uz božićne pjesme, priveli smo kraju veselo druženje.

Ugođaj s dječje božićne radionice, možete pogledati u našoj fotogaleriji. 😃

 

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content