Održane božićne radionice za djecu

pro 20, 2022

Iza nas su, u proteklom tjednu, dvije održane kreativne božićne radionice za djecu „Izrada ukrasa od stiropora“.

U četvrtak i petak, 15. i 16. prosinca 2022. godine, u dvorani Općinske narodne knjižnice Drenovci, održane su radionice u sklopu programa „Kutijica zabave i igre“, ovoga puta s blagdanskom adventskom tematikom. Sudjelovala su djeca osnovnoškolskog uzrasta iz sela Cvelferije. Radionice je vodio Antun Abramović – Stipa, poznat po izradi figura od stiropora od kojih su djeci najzapamćeniji ostali – dinosauri.

Tijekom prve radionice djeca su od kocke stiropora oblikovala trodimenzionalni božićni ukras, najčešće su to bile kuglice, zvončići, ali i složenije figure poput snjegovića. Neki su odabrali izraditi 3D sliku od stiropora. Figure je trebalo fino urediti i premazati ljepilom.

Sutradan su boje i šljokice dominirale radionicom. Bilo je potrebno ukrasiti svaki rad. Uz božićne pjesme, priveli smo kraju veselo druženje.

Ugođaj s dječje božićne radionice, možete pogledati u našoj fotogaleriji. 😃

 

Povezano

Igraonica za djecu: Higijena zubića

Igraonica za djecu: Higijena zubića

U prethodne dvije održane igraonice, naučili smo sve o važnosti pranja i održavanja higijene zubića. Djeca su kreativno izradila zubić i četkicu za zube. Najvažnije od svega, lijepo su se družili i igrali. Vidimo se u srijedu! [gallery size="medium"...

Posjet Dječjeg vrtića “Petar Pan” Drenovci

Posjet Dječjeg vrtića “Petar Pan” Drenovci

Danas, 2. studenog, u pratnji teta posjetila su nas djeca iz vrtića "Petar Pan" Drenovci. Poslušala su priču o tri praščića i prehlađenom vuku. Zatim su obišla knjižnicu i saznala ponešto o njoj. Na kraju su naši mali posjetitelji bojali, listali slikovnice i igrali...

X
Skip to content