Održane plesne radionice za djecu i odrasle

lip 15, 2023

Jučer, 14. lipnja, u Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci održane su plesne radionice u sklopu programa „Kutijica zabave i igre“. I ove godine ponovno nas je posjetio plesni instruktor Borna Pest, predsjednik Vinkovačkog Kreativnog Centra “Twist”.

Prva radionica započela je u 19:00 sati, a bila je namijenjena djeci od 7+ godina. Kao i prošle godine, djeca nisu mogla sakriti oduševljenje te su pratila plesnog instruktora i naučila ponešto o osnovama plesa. Prvo smo započeli sa zagrijavanjem, a nakon toga djeca su naučila i novu plesnu koreografiju.

Na plesnoj radionici za odrasle učila se bachata i discofox. Naučili smo nešto o latino i društvenim plesovima, kao i o ritmu u plesu te tehnici izvođenja koraka.

Bilo nam je zabavno i veselo, te je izražena želja za novim plesnim susretima i radionicama!

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content