Održano predstavljanje zbirke poezije “Niz ždrijelo sablasti” Laure Zečević

lis 23, 2023

U subotu, 21. listopada, u dvorani Općinske narodne knjižnice Drenovci održano je predstavljanje zbirke poezije „Niz ždrijelo sablasti“ mlade drenovačke autorice Laure Zečević. Početkom godine Laura je objavila svoju prvu zbirku pjesama „Nesnošljivi delirij“ u nakladi Općinske narodne knjižnice Drenovci, dok je druga zbirka „Niz ždrijelo sablasti“ objavljena u autoričinoj vlastitoj nakladi.

Na samom početku promocije brojne okupljene pozdravila je ravnateljica Općinske narodne knjižnice Tena Franić te najavila Mjesec hrvatske knjige u sklopu kojega je i upriličena promocija.

Kroz pjesničku večer provela nas je knjižničarka Mihaela Martinović koja je razgovarala o zbirci s autoricom Laurom Zečević. U ugodnom razgovoru s mladom autoricom saznali smo odakle je krenula ljubav prema pisanju, dojmovima nakon objavljene prve zbirke te značenju druge zbirke koja je, na neki način, proširena i mračnija verzija prethodne. Mlada autorica pročitala je nekoliko svojih pjesama, a književnu večer obogatili su i mladi glazbeni gosti Hana Šokčević i Dino Heđi.

Na kraju ove lijepe večeri Laura je otkrila svoje buduće planove i najavila da ovoga puta, umjesto poezije, vrijedno radi na pisanju romana. Nakon promocije svi su posjetitelji imali priliku kupiti zbirku „Niz ždrijelo sablasti“ uz posvetu autorice. Druženje se nastavilo u Knjižnici uz prigodni domjenak.

Čestitamo Lauri na još jednoj zbirci i uspješnoj promociji!

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content