Otvorenje Ogranka Posavski Podgajci

svi 14, 2021

S ciljem približavanja osnovnih knjižničnih usluga i na manje dostupnim mjestima udaljenim od središta Općine, u četvrtak, 13. svibnja 2021. godine, svečano je otvoren Ogranak Općinske narodne knjižnice Drenovci u Posavskim Podgajcima. Otvorenjem Ogranka nastoji se široj zajednici omogućiti razmjena znanja i dostupnost informacija.
Gostima su se obratili Goran Pavlović, ravnatelj Knjižnice, Jakša Šestić, načelnik Općine Drenovci, Andrija Matić, pročelnik za poljoprivredu Vukovarsko – srijemske županije i Iva Grković u ime Ministarstva kulture, ali i kao voditeljica Matične službe za narodne i školske knjižnice Vukovarsko – srijemske županije.
Čast rezanja vrpce pripala je učenicima Osnovne škole “Davorin Trstenjak” Posavski Podgajci. Nakon svečanog otvorenja, uslijedio je polazak u razgledavanje prostora Ogranka, a o njegovom fondu nazočne je upoznao ravnatelj drenovačke knjižnice.
Prostor Ogranka smješten je na katu Doma kulture Posavski Podgajci, a u njemu se nalaze odjel za odrasle, dječji odjel te čitaonica dnevnog tiska. Ogranak radi od ponedjeljka do petka od 13:00 do 15:00 sati.
Pozivamo sve mještane Posavskih Podgajaca i drugih mjesta Općine da nas posjete u Ogranku, te postanu naši vjerni korisnici!

Povezano

Obavijest o posudbi

Obavijest o posudbi

Sve naše članove i članice kojima je zbog novih mjera onemogućen ulazak u knjižnicu obavještavamo da će i dalje imati mogućnost posudbe! Za Vas će ispred knjižnice biti postavljen pult na kojem ćete moći vratiti i preuzeti nove knjige koje ćete prethodno naručiti od...

Radno vrijeme – petak

Radno vrijeme – petak

Dragi naši korisnici, obavještavamo Vas da će u petak, 19.11.2021., Središnja knjižnica Drenovci raditi od 07:00 do 15:00 sati. Ogranci Rajevo Selo i Posavski Podgajci neće raditi.

Obavijest o novim mjerama u knjižnici

Obavijest o novim mjerama u knjižnici

Dragi korisnici, sukladno propisanim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezane za sprečavanje širenja virusa COVID-19, od 16. studenog 2021. ulazak u Središnju knjižnicu i njezine ogranke moguć je uz predočenje: EU digitalne covid potvrde potvrde o...

X
Skip to content