Otvorenje Ogranka Posavski Podgajci

svi 14, 2021

S ciljem približavanja osnovnih knjižničnih usluga i na manje dostupnim mjestima udaljenim od središta Općine, u četvrtak, 13. svibnja 2021. godine, svečano je otvoren Ogranak Općinske narodne knjižnice Drenovci u Posavskim Podgajcima. Otvorenjem Ogranka nastoji se široj zajednici omogućiti razmjena znanja i dostupnost informacija.
Gostima su se obratili Goran Pavlović, ravnatelj Knjižnice, Jakša Šestić, načelnik Općine Drenovci, Andrija Matić, pročelnik za poljoprivredu Vukovarsko – srijemske županije i Iva Grković u ime Ministarstva kulture, ali i kao voditeljica Matične službe za narodne i školske knjižnice Vukovarsko – srijemske županije.
Čast rezanja vrpce pripala je učenicima Osnovne škole “Davorin Trstenjak” Posavski Podgajci. Nakon svečanog otvorenja, uslijedio je polazak u razgledavanje prostora Ogranka, a o njegovom fondu nazočne je upoznao ravnatelj drenovačke knjižnice.
Prostor Ogranka smješten je na katu Doma kulture Posavski Podgajci, a u njemu se nalaze odjel za odrasle, dječji odjel te čitaonica dnevnog tiska. Ogranak radi od ponedjeljka do petka od 13:00 do 15:00 sati.
Pozivamo sve mještane Posavskih Podgajaca i drugih mjesta Općine da nas posjete u Ogranku, te postanu naši vjerni korisnici!

Povezano

Nemogućnost održavanja igraonica u Ogranku Posavski Podgajci

Nemogućnost održavanja igraonica u Ogranku Posavski Podgajci

Dragi korisnici, na temelju nekolicine upita o održavanju IGRAONICA U OGRANKU POSAVSKI PODGAJCI obavještavamo Vas da nam trenutni nepovoljni prostorni uvjeti (visoko stepenište, odvojeni toalet) nažalost ne omogućavaju održavanje igraonica. Dok ne iznađemo rješenje...

Obavijest o početku igraonica za djecu

Obavijest o početku igraonica za djecu

Dragi naši korisnici, od ponedjeljka, 5.7.2021. ponovno ćemo započeti s igraonicama za djecu od 3-6 godina i to prema sljedećem rasporedu: SREDIŠNJA KNJIŽNICA DRENOVCI – utorkom i četvrtkom od 16:00-18:00 sati OGRANAK RAČINOVCI – utorkom i četvrtkom od 11:00-13:00...

16. foto natječaj “Smiješak… čitajte!”

16. foto natječaj “Smiješak… čitajte!”

Uključite se u 16. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti.   Natjecati se mogu fotografi amateri iz Hrvatske bez obzira na dob. U...

X
Skip to content