Pastoralni pohod pomoćnog biskupa mons. Ivana Ćurića Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci

velj 25, 2021

U srijedu, 24. veljače, u sklopu svoje Kanonske vizitacije u pastoralnom pohodu, pomoćni biskup mons. Ivan Ćurić posjetio je i Općinsku narodnu knjižnicu Drenovci. U pratnji biskupa, s djelatnicima knjižnice sastao se i vlč. Krešimir Ćutura te drenovački župnik Željko Šimić. U našoj knjižnici primio ih je ravnatelj Goran Pavlović s ostalim djelatnicima knjižnice.

Ravnatelj Pavlović upoznao je biskupa i goste s radom knjižnice – njezinom poviješću, sastavnicama, fondom, projektima, nakladničkom djelatnošću, nakon čega su s iznimnim zanimanjem pošli u obilazak knjižnice.

Puno uspjeha u daljnjem radu i zajedništvu poželio je biskup djelatnicima, prije nego što je nastavio s posjetom župi i susretom sa župnom zajednicom.

 

Povezano

Raspisan 11. Natječaj za kratku priču

Raspisan 11. Natječaj za kratku priču

MUZEJ ANĐELA VARAŽDIN raspisuje 11. NATJEČAJ ZA KRATKU PRIČU  Uvjeti natječaja: tekst mora biti izvoran i neobjavljen tekst ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima) mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili...

Odobrena financijska sredstva za 2022. godinu

Odobrena financijska sredstva za 2022. godinu

I u 2022. godini Ministarstvo kulture i medija i Vukovarsko-srijemska županija podržali su rad naše knjižnice i prepoznali kvalitetu naših programa i usluga koje pružamo našim članovima, korisnicima i cijeloj lokalnoj zajednici!    MINISTARSTVO KULTURE I MEDIJA...

X
Skip to content