Pastoralni pohod pomoćnog biskupa mons. Ivana Ćurića Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci

velj 25, 2021

U srijedu, 24. veljače, u sklopu svoje Kanonske vizitacije u pastoralnom pohodu, pomoćni biskup mons. Ivan Ćurić posjetio je i Općinsku narodnu knjižnicu Drenovci. U pratnji biskupa, s djelatnicima knjižnice sastao se i vlč. Krešimir Ćutura te drenovački župnik Željko Šimić. U našoj knjižnici primio ih je ravnatelj Goran Pavlović s ostalim djelatnicima knjižnice.

Ravnatelj Pavlović upoznao je biskupa i goste s radom knjižnice – njezinom poviješću, sastavnicama, fondom, projektima, nakladničkom djelatnošću, nakon čega su s iznimnim zanimanjem pošli u obilazak knjižnice.

Puno uspjeha u daljnjem radu i zajedništvu poželio je biskup djelatnicima, prije nego što je nastavio s posjetom župi i susretom sa župnom zajednicom.

 

Povezano

Raspisan 10. književni natječaj za kratku priču

Raspisan 10. književni natječaj za kratku priču

MUZEJ ANĐELA VARAŽDIN uz desetu obljetnicu djelovanja 13. 5. 2011. – 13. 5. 2021. raspisuje 10. KNJIŽEVNI NATJEČAJ ZA KRATKU PRIČU  Uvjeti natječaja: tekst mora biti izvoran i neobjavljen tekst ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima) mogu...

Obavijest – Ogranci

Obavijest – Ogranci

Obavještavamo Vas da ogranci Račinovci i Rajevo Selo nastavljaju s redovnim radom, od ponedjeljka do petka od 11:00 do 15:00 sati.

Uskrsna čestitka

Uskrsna čestitka

Sretan i blagoslovljen Uskrs uz obilje mira, sreće i ljubavi od srca Vam žele djelatnici Općinske narodne knjižnice Drenovci!

X
Skip to content