Poništenje natječaja za radno mjesto dipl. knjižničar/knjižničarka

velj 25, 2019

Temeljem članka 19. Statuta Općinske narodne knjižnice Drenovci, Goran Pavlović, ravnatelj Općinske narodne knjižnice Drenovci, Braće Radića 2, Drenovci, dana 25. veljače 2019. godine donosi odluku o

PONIŠTENJU NATJEČAJA

za prijem u radni odnos na radno mjesto dipl. knjižničar/knjižničarka
s punim radnim vremenom na neodređeno vrijeme

Članak 1.
Poništava se natječaj za prijam u radni odnos na radno mjesto dipl. knjižničar/knjižničarka, 1 izvršitelj/ica s punim radnim vremenom na neodređeno vrijeme, objavljen dana 04. veljače 2019. godine na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranicama Općinske narodne knjižnice Drenovci.

Članak 2.
Ova odluka će se objaviti na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Općinske narodne knjižnice Drenovci.

Članak 3.
Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Ravnatelj Knjižnice
Goran Pavlović, dipl. knjižničar

Povezano

Novo radno vrijeme ogranka Posavski Podgajci

Novo radno vrijeme ogranka Posavski Podgajci

Dragi korisnici, zbog iznimno velikog interesa i posjećenosti te povećanog opsega posla ogranak Posavski Podgajci radit će tri dana u tjednu i to: PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK - od 13:00 do 15:00 sati Vidimo se!

Obavijest o početku igraonica  za djecu

Obavijest o početku igraonica za djecu

Dragi naši korisnici, od 21. rujna ponovno ćemo započeti s igraonicama za djecu od 3-6 godina i to prema sljedećem rasporedu: SREDIŠNJA KNJIŽNICA DRENOVCI – utorkom i četvrtkom od 11:30-13:30 sati OGRANAK RAJEVO SELO – srijedom i petkom od 11:00-12:30 sati S...

Novo radno vrijeme Središnje knjižnice Drenovci

Novo radno vrijeme Središnje knjižnice Drenovci

Nakon ljetnog radnog vremena Središnja knjižnica se od 13. rujna vraća na uobičajeno radno vrijeme od PONEDJELJKA DO PETKA od 07:00 – 19:00 sati te SUBOTOM od 08:00 – 12:00 sati.

X
Skip to content