Ponovno je slobodan pristup knjižnoj građi

srp 13, 2020

Poštovani,

obavještavamo Vas da s današnjim danom, 13. srpnja 2020., ponovno je omogućen slobodan pristup knjižnoj građi.

Naime, Općinska narodna knjižnica Drenovci kroz svo vrijeme svoga funkcioniranja u uvjetima bolesti COVID-19 primjenjuje sve mjere koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo i preporuke Nacionalne i sveučilišne knjižnice koje se odnose na rad narodnih knjižnica u uvjetima bolesti COVID-19 a koje su nam proslijeđene 09. lipnja 2020.

Činjenica je da smo 29. lipnja privremeno postrožili mjere oko slobodnoga pristupa knjižnoj građi nakon što smo putem video nadzora uočili kako se veći broj korisnika ne koristi dezinfekcijskim sredstvom koje se nalazi na ulaznim vratima knjižnice zbog čega smo reagirali s ovom privremenom mjerom.

Budući da je pomak ostvaren, odnosno uočeno je efikasnije korištenje dezinfekcijskih sredstava, kao i zbog skorašnjeg početka korištenja godišnjih odmora, korisnici ponovno imaju nesmetan pristup knjižnoj građi.

Ostanimo odgovorni i pazimo jedni na druge!

Povezano

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Poštovani, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uslijed koje brojni naši sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati na manifestaciji, obavještavamo Vas da smo primorani odgoditi Pjesničke susrete „Drenovci 2021“. Molimo Vas za razumijevanje, a nadamo se da...

Radno vrijeme – Ogranci

Radno vrijeme – Ogranci

Obavještavamo Vas da ogranci Račinovci i Rajevo Selo nastavljaju s redovnim radom, od ponedjeljka do petka od 11:00 do 15:00 sati.

X
Skip to content