Predstavljena knjiga “Camino – od Osijeka do Santiago de Compostele”

ožu 1, 2024

U četvrtak, 29. ožujka, u dvorani Općinske narodne knjižnice Drenovci predstavljena je knjiga „Camino: od Osijeka do Santiaga de Compostele“. Knjiga “Od Osijeka do Santiago de Compostele” donosi životnu i hodočasničku priču Ivice i Biljane, dvoje osječkih hodočasnika, planinara i dugogodišnjih hodača. Nakon što su ishodali Camino Frances i Camino Primitivo, Biljana Brdar i Ivica Miložić Miža, odlučili su se na treći, puno zahtjevniji put, onaj od svog doma u Osijeku do Santiaga de Compostele prateći Camino del Norte.

Za put od gotovo 3.300 kilometara trebalo im je 111 dana, a uz dinamično prepričavanje događaja i anegdota ispričali su što ih je potaknulo na put, s čime su se sve susretali na putu (dobrim i lošim) te što im je davalo snagu tijekom gotovo 4 mjeseca koja su proveli na putu.

Knjiga obiluje brojnim epizodama, anegdotama, prekrasnim fotografijama prirode i susreta, ali i vrlo korisnim savjetima za sve one koji će se upustiti u avanturu zvanu „Camino“.

Nakon službenog dijela programa publika je imala priliku pregledati zanimljive rekvizite koje su autori donijeli s puta, kao i kupiti knjigu s posvetom autora.

Svi zainteresirani moći će njihove pustolovine pročitati u knjizi koja će biti dostupna za posudbu u našoj Knjižnici.

 

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content