Preprekova jesen -natječaj

srp 7, 2020

 

 

Natječaj je javni, a pravo sudjelovanja imaju svi građani iz Republike Srbije i Republike Hrvatske, te iz inozemstva, koji pišu na hrvatskom jeziku ili na nekom od njegovih dijalekata.

Tema priče je slobodna.

Autori mogu poslati do tri neobjavljene priče, a uz to trebaju navesti svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, te priložiti svoju fotografiju i kratak životopis. Priče pod pseudonimom neće biti objavljene, kao ni ulomci iz većih proznih cjelina, ili već objavljeni radovi te radovi poslani na druge natječaje.

Priče se ne honoriraju.

Priče slati na e-mail adresu: natjecaji.stanislav.preprek@gmail.com pri čemu u rubrici „subject” treba naznačiti PREPREKOVA JESEN 2020. – ime i prezime autora.

Rok za slanje priča je 1. kolovoza 2020. godine.

Uredništvo zbornika Preprekova jesen 2020. odabrat će najboije radove za istoimeni zbornik koji će biti tiskan u nakladi Udruge, te će tročlani žiri rangirati prve tri pripovijetke.

Na promociji Zbirke, predviđenoj za listopad 2020. godine, uz prigodni program članova HKUPD „Stanislav Preprek”, tri prvoplasirane priče pročitat će nagrađeni autori.

 

Krešimir Tkalac

predsjednik HKUPD „Stanislav Preprek”

Povezano

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Odgoda Pjesničkih susreta “Drenovci 2021.”

Poštovani, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uslijed koje brojni naši sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati na manifestaciji, obavještavamo Vas da smo primorani odgoditi Pjesničke susrete „Drenovci 2021“. Molimo Vas za razumijevanje, a nadamo se da...

Radno vrijeme – Ogranci

Radno vrijeme – Ogranci

Obavještavamo Vas da ogranci Račinovci i Rajevo Selo nastavljaju s redovnim radom, od ponedjeljka do petka od 11:00 do 15:00 sati.

X
Skip to content