Program 34. Pjesničkih susreta “Drenovci 2023.”

ruj 11, 2023

34. Pjesnički susreti

PROGRAM:

22. rujna 2023., petak

U petak, 22. rujna 2023. u 19,00 sati, u „Hrvatskom domu“ u Posavskim Podgajcima održat će se predstavljanje zbirke pjesama „Nešto u nama“ ANĐELKA ANTIĆA-BLAŽEVIĆA.

Sudionici: Nikola Matijević, nastavnik hrvatskog jezika, vlč.dr.sc. Ivan Benaković

Glazbeni gosti: Policijska klapa sv. Mihovil iz Splita, Viktorija Kulišić Đenka i tamburaši, Sinđir – prva pjevačka konjica, ŽPS “RAJEVČANKE”, KUD “Josip Kozarac” Posavski Podgajci

23.rujna 2023., subota

U subotu 23. rujna 2023., u Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci održat će se SREDIŠNJE KNJIŽEVNO SIJELO, s početkom u 19,00 sati.

Ove godine predstavit ćemo prvu zbirku pjesama mladog autora iz Gospića Nikole Serdara pod nazivom: „Kosa nam ne smije biti mokra“.

Na svečanom programu uručit ćemo povelju “Visoka žuta žita” gospodinu Dragi Štambuku, priznanje “Duhovno hrašće” gospođi Brankici Bošnjak i nagradu za najbolji neobjavljeni rukopis mladoj pjesnikinji iz Zagreba, Petri Čeč.

Glazbeni gost: Mateo Pljasković, Županja

Veselimo se Vašem dolasku!

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content