Promocija slikovnice Vilenjakov potok

stu 29, 2016

Dana 28. studenog, u punoj dvorani Općinske narodne knjižnice Drenovci, ugostili smo Županjca Slavena Kusturu koji je učenicima razredne nastave OŠ „Ivan Meštrović“ Drenovci, predstavio svoju prvu slikovnicu Vilenjakov potok. Poučna je to i topla priča o prijateljstvu, ljubavi prema okolišu, životinjama, uzajamnom pomaganju i zajedništvu. Kako je poučna djeci tako bi bila i odraslima jer govori o očuvanju prirode koja nas okružuje, a svi ponekad zaborave i zanemare ono čega smo i sami dijelom. Inspiriran svojim gradom, jednom starom i napuštenom školom, koju je kao dječak pohađao, napisao je ovu poučnu ekološku priču. Učenici su upijali svaku Slavenovu riječ, pogledali slikovnicu i postavili pregršt zanimljivih pitanja. Autor je učenicima na zanimljiv i poučan način ukazao na neke od važnijih problema današnjice, kao što su onečišćenje i uništavanje okoliša te kako to spriječiti.

 

Povezano

Radno vrijeme Knjižnice

Radno vrijeme Knjižnice

Dragi korisnici, povodom uskrsnih blagdana Knjižnica danas (29.3.) radi do 12:00 sati. U subotu (30.3.) i ponedjeljak (1.4.) Knjižnica NEĆE raditi. Hvala na razumijevanju!

Promjena termina igraonice za djecu

Promjena termina igraonice za djecu

Termin održavanja igraonica se mijenja tako da će se umjesto srijedom u 17 sati igraonice održavati PONEDJELJKOM u 17 sati i to od ponedjeljka 18. ožujka. Veselimo se novim druženjima! Hvala na razumijevanju! [gallery size="medium"...

X
Skip to content